Zijn collega Joel Crane van Morgan Stanley gaat nog een stapje verder en noemt goud momenteel de minst interessante belegging in het universum van de grondstoffen. De goudprijs kan terugvallen tot 1125 dollar in eerste kwartaal van 2015, aldus Crane.

Hij houdt rekening met een gemiddelde goudprijs van 1250 dollar in de loop van het huidige kwartaal, met een gemiddelde goudprijs van 1185 dollar in het derde kwartaal en van 1150 dollar in het vierde kwartaal. De goudprijs zal met andere woorden in de komende kwartalen geleidelijk aan verder verzwakken.

Zijn collega Joel Crane van Morgan Stanley gaat nog een stapje verder en noemt goud momenteel de minst interessante belegging in het universum van de grondstoffen. De goudprijs kan terugvallen tot 1125 dollar in eerste kwartaal van 2015, aldus Crane. Hij houdt rekening met een gemiddelde goudprijs van 1250 dollar in de loop van het huidige kwartaal, met een gemiddelde goudprijs van 1185 dollar in het derde kwartaal en van 1150 dollar in het vierde kwartaal. De goudprijs zal met andere woorden in de komende kwartalen geleidelijk aan verder verzwakken.