De Amerikaanse president Barack Obama lijkt zich vakkundig te hebben vastgereden in het verhaal van een militaire interventie, de kans neemt met de dag toe dat de hele zaak op een sisser zal uitdraaien. Daarmee lijkt ook het hausse-potentieel voor het goud verdwenen.

Een juiste waardering geven voor het goud is eigenlijk onbegonnen werk, maar het ontbreken van een katalysator kan de neerwaartse prijsdruk verhogen. In het ergste geval kan de goudprijs terugvallen richting 1000 dollar, de kansen op zo'n scenario zijn zeker aanwezig.

De Amerikaanse president Barack Obama lijkt zich vakkundig te hebben vastgereden in het verhaal van een militaire interventie, de kans neemt met de dag toe dat de hele zaak op een sisser zal uitdraaien. Daarmee lijkt ook het hausse-potentieel voor het goud verdwenen. Een juiste waardering geven voor het goud is eigenlijk onbegonnen werk, maar het ontbreken van een katalysator kan de neerwaartse prijsdruk verhogen. In het ergste geval kan de goudprijs terugvallen richting 1000 dollar, de kansen op zo'n scenario zijn zeker aanwezig.