De goudprijs kan terug naar de dubbele bodem op 1180-1200 dollar. Die dubbele bodem ziet er technisch gesproken erg betrouwbaar uit, maar wanneer hij wordt doorbroken zou het goud wel eens in een bijzonder diep gat kunnen vallen. De goudkevers houden in ieder geval hun hart vast.

Inmiddels is het wel erg stil geworden in het kamp van de hyperinflationisten. Niet alleen is er van inflatie niet het minste spoor te merken, maar ook het goud dat door hen de lucht in werd geprezen is door de vloer gezakt. We vermoeden dat sommige hyperinflationisten in de afgelopen dagen slecht hebben geslapen.

De goudprijs kan terug naar de dubbele bodem op 1180-1200 dollar. Die dubbele bodem ziet er technisch gesproken erg betrouwbaar uit, maar wanneer hij wordt doorbroken zou het goud wel eens in een bijzonder diep gat kunnen vallen. De goudkevers houden in ieder geval hun hart vast. Inmiddels is het wel erg stil geworden in het kamp van de hyperinflationisten. Niet alleen is er van inflatie niet het minste spoor te merken, maar ook het goud dat door hen de lucht in werd geprezen is door de vloer gezakt. We vermoeden dat sommige hyperinflationisten in de afgelopen dagen slecht hebben geslapen.