De meesten van hen durven nog altijd niet geloven dat het goud voor langere tijd down en out is. Ze krijgen echter steun van analisten als Peter Schiff die tegen iedereen die het wil horen blijft verklaren dat de goudprijs door het dak zal vliegen. Schiff drukt het zelf nog plastischer uit.

De goudprijs kan richting maan vliegen in de juiste omstandigheden, aldus Schiff. Hij ziet in eerste instantie een koersdoel van 1700 tot 1800 dollar mogelijk. Maar dat is maar een tussenfase, Schiff gelooft nog steeds dat de goudprijs op lange termijn kan stijgen tot 5000 dollar.

De meesten van hen durven nog altijd niet geloven dat het goud voor langere tijd down en out is. Ze krijgen echter steun van analisten als Peter Schiff die tegen iedereen die het wil horen blijft verklaren dat de goudprijs door het dak zal vliegen. Schiff drukt het zelf nog plastischer uit. De goudprijs kan richting maan vliegen in de juiste omstandigheden, aldus Schiff. Hij ziet in eerste instantie een koersdoel van 1700 tot 1800 dollar mogelijk. Maar dat is maar een tussenfase, Schiff gelooft nog steeds dat de goudprijs op lange termijn kan stijgen tot 5000 dollar.