Dat belooft niet veel goeds voor de toekomst. De goudprijs kan plots opnieuw in een diepe kuil vallen, vergelijkbaar met die van medio april. Volgens Guenther spreekt het boekdelen dat de goudprijs, hoewel duidelijk oververkocht, er niet in slaagt om met een vuist te maken.

Hij houdt het niveau van 1350 dollar nauwlettend in de gaten. Zodra dat niveau naar beneden wordt doorbroken, kan het neerwaarts potentieel nog aanzienlijk zijn. Onder dat niveau kan het goud naar 1200-1250 dollar, maar zelfs een terugval richting 1100-1150 dollar lijkt niet onwaarschijnlijk.

Dat belooft niet veel goeds voor de toekomst. De goudprijs kan plots opnieuw in een diepe kuil vallen, vergelijkbaar met die van medio april. Volgens Guenther spreekt het boekdelen dat de goudprijs, hoewel duidelijk oververkocht, er niet in slaagt om met een vuist te maken. Hij houdt het niveau van 1350 dollar nauwlettend in de gaten. Zodra dat niveau naar beneden wordt doorbroken, kan het neerwaarts potentieel nog aanzienlijk zijn. Onder dat niveau kan het goud naar 1200-1250 dollar, maar zelfs een terugval richting 1100-1150 dollar lijkt niet onwaarschijnlijk.