Peter Schiff, CEO van Euro Pacific Capital, isechter van mening dat de goudprijs volop aan het uitbodemen is. Een aantal speculanten zijn nog altijd volop bezig in hun posities in goud af te bouwen. Het sentiment rond het goud is momenteel erg negatief en dat staat een opleving van de goudprijs momenteel in de weg.

Maar volgens Schiff is het zo en niet anders dat een uitbodemingsproces verloopt. Maar zodra de bodem is bereikt, kan het volgens Schiff allemaal erg snel gaan. De goudprijs zal veel sneller stijgen dan hij voordien is gedaald, Schiff houdt zelfs rekening met de snelheid van een raket.

Peter Schiff, CEO van Euro Pacific Capital, isechter van mening dat de goudprijs volop aan het uitbodemen is. Een aantal speculanten zijn nog altijd volop bezig in hun posities in goud af te bouwen. Het sentiment rond het goud is momenteel erg negatief en dat staat een opleving van de goudprijs momenteel in de weg. Maar volgens Schiff is het zo en niet anders dat een uitbodemingsproces verloopt. Maar zodra de bodem is bereikt, kan het volgens Schiff allemaal erg snel gaan. De goudprijs zal veel sneller stijgen dan hij voordien is gedaald, Schiff houdt zelfs rekening met de snelheid van een raket.