Daryl Guppy, trader in goud en bekend als autueur van Trend Trading, The 36 Strategies of the Chinese for Financial Traders, gelooft niet in de huidige hausse bij het goud. De goudprijs bevindt zich nu aan de bovenkant van de moving averages in the Guppy Multiple Moving Average indicator, de indicator die door Guppy zelf werd ontwikkeld.

De goudprijs kan op sterke weerstand stuiten rond 1400 dollar, waarna de baissetrend zich opnieuw kan hervatten. Guppy sluit niet uit dat het goud op relatief korte termijn opnieuw de steun op 1150 dollar kan gaan opzoeken. De huidige rally bij het goud zou dus een verkoopkans bieden, maar zeker niet meer dan dat.

Daryl Guppy, trader in goud en bekend als autueur van Trend Trading, The 36 Strategies of the Chinese for Financial Traders, gelooft niet in de huidige hausse bij het goud. De goudprijs bevindt zich nu aan de bovenkant van de moving averages in the Guppy Multiple Moving Average indicator, de indicator die door Guppy zelf werd ontwikkeld. De goudprijs kan op sterke weerstand stuiten rond 1400 dollar, waarna de baissetrend zich opnieuw kan hervatten. Guppy sluit niet uit dat het goud op relatief korte termijn opnieuw de steun op 1150 dollar kan gaan opzoeken. De huidige rally bij het goud zou dus een verkoopkans bieden, maar zeker niet meer dan dat.