Het op de markt aanwezige goud verdwijnt in een snel tempo richting het Verre Oosten. Zodra de markt hiervan de volle draagwijdte van zal beseffen, kan de goudprijs exploderen. Voor Walker mogen de beleggers nog jarenlang bullish op het goud blijven.

Zowel in de Verenigde Staten als in het Verenigd Koninkrijk is de vraag naar gouden munten zo vraag dat het aanbod die nauwelijks kan bijbenen. Dat zal nog wel een tijd zo blijven, het kan volgens Walker niet anders of op een bepaald moment moet de goudprijs gaan exploderen.

Het op de markt aanwezige goud verdwijnt in een snel tempo richting het Verre Oosten. Zodra de markt hiervan de volle draagwijdte van zal beseffen, kan de goudprijs exploderen. Voor Walker mogen de beleggers nog jarenlang bullish op het goud blijven. Zowel in de Verenigde Staten als in het Verenigd Koninkrijk is de vraag naar gouden munten zo vraag dat het aanbod die nauwelijks kan bijbenen. Dat zal nog wel een tijd zo blijven, het kan volgens Walker niet anders of op een bepaald moment moet de goudprijs gaan exploderen.