Axel Rudolph, senior technisch analist bij Commerzbank in Londen, is van mening dat de goudprijs al in de eerste helft van dit jaar verder terrein kan prijsgeven. Rudolph ziet de goudprijs wegzakken tot een range van 960 tot 1140 dollar, met daarbij dus mogelijk een terugval onder 1000 dollar.

Volgens de chart is er dus nog geen einde in zicht voor de baissebeweging bij het goud, beweging die in 2013 werd ingezet. In november werd een nieuw technisch verkoopsignaal gegeven en dat wacht nog steeds op bevestiging. Rudolph denkt dat het op de goudmarkt nu allemaal erg snel kan gaan.

Axel Rudolph, senior technisch analist bij Commerzbank in Londen, is van mening dat de goudprijs al in de eerste helft van dit jaar verder terrein kan prijsgeven. Rudolph ziet de goudprijs wegzakken tot een range van 960 tot 1140 dollar, met daarbij dus mogelijk een terugval onder 1000 dollar. Volgens de chart is er dus nog geen einde in zicht voor de baissebeweging bij het goud, beweging die in 2013 werd ingezet. In november werd een nieuw technisch verkoopsignaal gegeven en dat wacht nog steeds op bevestiging. Rudolph denkt dat het op de goudmarkt nu allemaal erg snel kan gaan.