De boodschap van Rosenberg kan kort en goed als volgt worden samengevat: vergeet de Dow Jones, de goudprijs is onder weg naar 3000 dollar per troy ounce. De rally op de beurzen die door de FED gaande wordt gehouden, heeft namelijk slechts een beperkte draagkracht.

De belangrijkste limiet is namelijk de FED zelf en dan stelt zich de vraag waar geld nog echt veilig is. Het antwoord is volgens Rosenberg duidelijk: bij het goud. Zijn betrokkenheid bij het goud gaat zelfs zover dat hij overweegt om zijn naam te veranderen in Goldberg.

De boodschap van Rosenberg kan kort en goed als volgt worden samengevat: vergeet de Dow Jones, de goudprijs is onder weg naar 3000 dollar per troy ounce. De rally op de beurzen die door de FED gaande wordt gehouden, heeft namelijk slechts een beperkte draagkracht. De belangrijkste limiet is namelijk de FED zelf en dan stelt zich de vraag waar geld nog echt veilig is. Het antwoord is volgens Rosenberg duidelijk: bij het goud. Zijn betrokkenheid bij het goud gaat zelfs zover dat hij overweegt om zijn naam te veranderen in Goldberg.