Alleen al in januari vloeide er 55 miljard dollar naar deze fondsen, wat een indrukwekkend bedrag is.

Marc Faber, de auteur van het Gloom Boom & Doom Report, ziet echter een aantal factoren die roet in het eten kunnen komen strooien.

De bedrijfsresultaten kunnen in de komende kwartalen tegenvallen, terwijl de geopolitieke systemen steeds dreigender vormen aannemen.

Faber legde een bezoek af aan het Midden-Oosten en kwam tot de vaststelling dat het daar een heuse puinhoop was.

Zijn voorkeur gaat momenteel uit naar aandelen uit de mijnbouwbouwsector en uit China, Oekraïne en Vietnam. De goudprijs kan nog altijd in de lucht in gekatapulteerd worden vanwege een systeemcrisis.

Alleen al in januari vloeide er 55 miljard dollar naar deze fondsen, wat een indrukwekkend bedrag is. Marc Faber, de auteur van het Gloom Boom & Doom Report, ziet echter een aantal factoren die roet in het eten kunnen komen strooien. De bedrijfsresultaten kunnen in de komende kwartalen tegenvallen, terwijl de geopolitieke systemen steeds dreigender vormen aannemen. Faber legde een bezoek af aan het Midden-Oosten en kwam tot de vaststelling dat het daar een heuse puinhoop was. Zijn voorkeur gaat momenteel uit naar aandelen uit de mijnbouwbouwsector en uit China, Oekraïne en Vietnam. De goudprijs kan nog altijd in de lucht in gekatapulteerd worden vanwege een systeemcrisis.