Daarmee beweert hij niet dat de rendementen verder gaan dalen, het is eerder zo dat ze niet verder hoeven te stijgen. De vraag naar Treasuries is zo hoog dat van een zeepbel voorlopig geen sprake hoeft te zijn.

Hetzelfde geldt overigens ook voor goud. Roque berekende dat goud over de afgelopen 80 jaar gemiddeld 1,50 keer de S&P 500 kostte en pieken bereikte van 4,5x de index.

In de huidige cyclus werd de piek bereikt op 1,4x de S&P 500, wat

betekent dat goud gecorreleerd aan de beurskoersen zeker nog niet te duur is. Roque heeft een koersdoel van 950 voor de S&P 500 en ziet de goudprijs aan 2x de index doorstijgen tot 1900 dollar per troy ounce.

Daarmee beweert hij niet dat de rendementen verder gaan dalen, het is eerder zo dat ze niet verder hoeven te stijgen. De vraag naar Treasuries is zo hoog dat van een zeepbel voorlopig geen sprake hoeft te zijn. Hetzelfde geldt overigens ook voor goud. Roque berekende dat goud over de afgelopen 80 jaar gemiddeld 1,50 keer de S&P 500 kostte en pieken bereikte van 4,5x de index. In de huidige cyclus werd de piek bereikt op 1,4x de S&P 500, wat betekent dat goud gecorreleerd aan de beurskoersen zeker nog niet te duur is. Roque heeft een koersdoel van 950 voor de S&P 500 en ziet de goudprijs aan 2x de index doorstijgen tot 1900 dollar per troy ounce.