In de komende tijden kan de volatiliteit op de financiële markten sterk toenemen, want het aantal risico's zal eveneens een sterk stijgende trend vertonen. In tijden van hoge volatiliteit zullen de beleggers zoals vroeger steeds het geval was opnieuw hun toevlucht zoeken tot goud.

Het kan nog enkele maanden duren, maar de risico's die ons kredietsysteem meebrengt zullen steeds duidelijker worden. Dat geldt voor China, maar ook voor Japan, de Verenigde Staten, Europa en de rest van de wereld. Tegen die achtergrond kan de goudprijs alleen maar stijgen.

In de komende tijden kan de volatiliteit op de financiële markten sterk toenemen, want het aantal risico's zal eveneens een sterk stijgende trend vertonen. In tijden van hoge volatiliteit zullen de beleggers zoals vroeger steeds het geval was opnieuw hun toevlucht zoeken tot goud. Het kan nog enkele maanden duren, maar de risico's die ons kredietsysteem meebrengt zullen steeds duidelijker worden. Dat geldt voor China, maar ook voor Japan, de Verenigde Staten, Europa en de rest van de wereld. Tegen die achtergrond kan de goudprijs alleen maar stijgen.