Meer zelfs: de goudprijs zal in de loop van dit jaar terugvallen tot 1350 dollar, wat betekent dat er vanaf de huidige niveaus nog een aanzienlijk baisse-potentieel beschikbaar is. Dat is alleszins de mening van Alain Bokobza en Roland Kaloyan van Société Générale.

Beide analisten publiceerden het rapport "The Gold Rush Is Over", waarin ze uitgaan van een correctie van de goudprijs met nog 15%.

De afbrokkeling van de goudprijs zou in de loop van dit jaar plaatsvinden, het koersdoel van 1350 dollar zou tegen het einde van dit jaar bereikt worden.

Meer zelfs: de goudprijs zal in de loop van dit jaar terugvallen tot 1350 dollar, wat betekent dat er vanaf de huidige niveaus nog een aanzienlijk baisse-potentieel beschikbaar is. Dat is alleszins de mening van Alain Bokobza en Roland Kaloyan van Société Générale. Beide analisten publiceerden het rapport "The Gold Rush Is Over", waarin ze uitgaan van een correctie van de goudprijs met nog 15%. De afbrokkeling van de goudprijs zou in de loop van dit jaar plaatsvinden, het koersdoel van 1350 dollar zou tegen het einde van dit jaar bereikt worden.