Steve Hochberg, hoofd marktanalyse bij Elliott Wave International, is van mening dat het goud op basis van technische analyse in de komende jaren nog verder kan corrigeren. De goudprijs kan zelfs diep terugvallen onder 1000 dollar en dat over een periode van twee tot drie jaar.

Ook de zilverprijs kan in de komende maanden nog meer klappen krijgen. Hochberg gelooft in een deflatiescenario, waarin de dollar kan herstellen van de huidige zwakte. Er staan zoveel schulden open in dollars dat zowat iedereen dollars zal nodig hebben om de schulden terug te betalen.

Steve Hochberg, hoofd marktanalyse bij Elliott Wave International, is van mening dat het goud op basis van technische analyse in de komende jaren nog verder kan corrigeren. De goudprijs kan zelfs diep terugvallen onder 1000 dollar en dat over een periode van twee tot drie jaar. Ook de zilverprijs kan in de komende maanden nog meer klappen krijgen. Hochberg gelooft in een deflatiescenario, waarin de dollar kan herstellen van de huidige zwakte. Er staan zoveel schulden open in dollars dat zowat iedereen dollars zal nodig hebben om de schulden terug te betalen.