Een koersdoel op de goudprijs plakken heeft volgens Paul weinig zin, in theorie is een stijging richting het oneindige mogelijk. De fundamentals onder het goud blijven op langere termijn namelijk volledig intact. Maar vooral timing is voor een aankoop van goud belangrijk.

Toen het goud op 35 dollar stond, leek een koersdoel van 100 dollar bijna een utopie. Op een niveau van 1000 dollar leek 2000 dollar moeilijk haalbaar en nu de goudprijs op 1300 dollar staat, durft bijna niemand te dromen van een prijsniveau van 10.000 dollar. Paul is er nochtans van overtuigd dat een dergelijk koersdoel toch ooit bereikt zal worden.

Een koersdoel op de goudprijs plakken heeft volgens Paul weinig zin, in theorie is een stijging richting het oneindige mogelijk. De fundamentals onder het goud blijven op langere termijn namelijk volledig intact. Maar vooral timing is voor een aankoop van goud belangrijk. Toen het goud op 35 dollar stond, leek een koersdoel van 100 dollar bijna een utopie. Op een niveau van 1000 dollar leek 2000 dollar moeilijk haalbaar en nu de goudprijs op 1300 dollar staat, durft bijna niemand te dromen van een prijsniveau van 10.000 dollar. Paul is er nochtans van overtuigd dat een dergelijk koersdoel toch ooit bereikt zal worden.