Schiff maakte korte metten met de verklaring van head of commodities trading Jeffrey Currie van Goldman Sachs die onlangs verklaarde dat goud een "slam dunk sell" is. Of met andere woorden: de beleggers kregen van Currie het advies om hun posities in het goud zo snel mogelijk af te bouwen.

De goudprijs kan volgens Currie beginnen te spuiten, de tijd is er rijp voor. De deal tussen republikeinen en democraten wordt door Schiff als een belangrijke katalysator voor de goudprijs beschouwt, het is nu nog slechts een kwestie van tijd alvorens fors hogere koersen in de noteringstabellen zullen verschijnen.

Schiff maakte korte metten met de verklaring van head of commodities trading Jeffrey Currie van Goldman Sachs die onlangs verklaarde dat goud een "slam dunk sell" is. Of met andere woorden: de beleggers kregen van Currie het advies om hun posities in het goud zo snel mogelijk af te bouwen. De goudprijs kan volgens Currie beginnen te spuiten, de tijd is er rijp voor. De deal tussen republikeinen en democraten wordt door Schiff als een belangrijke katalysator voor de goudprijs beschouwt, het is nu nog slechts een kwestie van tijd alvorens fors hogere koersen in de noteringstabellen zullen verschijnen.