De kans is klein dat de goudprijs op korte termijn door het plafond zal schieten.

Paul Schatz, president van Heritage Capital, weigert nochtans om zijn standpunt rond het goud helemaal te herzien. De goudprijs is duidelijk oververkocht na een correctie met ongeveer 25%, zodat volgens Schatz de kansen op een opwaartse beweging momenteel groter zijn dan die op een verdere correctie.

Schatz ziet de goudprijs opnieuw doorstijgen richting 1500 dollar. Naar zijn mening is de seculaire bull markt in het goud nog niet geëindigd, de volgende grote beweging in het goud zal een opwaartse zijn. De pessimisten hebben volgens deze fondsbeheerder dus ongelijk.

De kans is klein dat de goudprijs op korte termijn door het plafond zal schieten. Paul Schatz, president van Heritage Capital, weigert nochtans om zijn standpunt rond het goud helemaal te herzien. De goudprijs is duidelijk oververkocht na een correctie met ongeveer 25%, zodat volgens Schatz de kansen op een opwaartse beweging momenteel groter zijn dan die op een verdere correctie. Schatz ziet de goudprijs opnieuw doorstijgen richting 1500 dollar. Naar zijn mening is de seculaire bull markt in het goud nog niet geëindigd, de volgende grote beweging in het goud zal een opwaartse zijn. De pessimisten hebben volgens deze fondsbeheerder dus ongelijk.