Euro houdt stand boven kaap van 1,37 dollar

Op de valutamarkten kon de euro een lichte winst pakken, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3748 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,70%, of anderhalf procent minder dan het slotniveau van maandag.

Goudprijs weer hoger, olieprijs lager

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1340 dollar betaald, of zowat een kwart procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds goedkoper, voor een vat ruwe olie werd ongeveer 102 dollar betaald of bijna driekwart procent minder dan de slotkoers van maandagavond.

Euro houdt stand boven kaap van 1,37 dollar Op de valutamarkten kon de euro een lichte winst pakken, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3748 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,70%, of anderhalf procent minder dan het slotniveau van maandag. Goudprijs weer hoger, olieprijs lager Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1340 dollar betaald, of zowat een kwart procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds goedkoper, voor een vat ruwe olie werd ongeveer 102 dollar betaald of bijna driekwart procent minder dan de slotkoers van maandagavond.