De zilverprijs steeg bovendien aan het scherpste tempo voor de afgelopen twee weken. De goudprijs bevindt zich nu in de buurt van het recordniveau dat eerder dit jaar werd opgetekend.

Vanmorgen werd in Singapore voor een troy ounce goud 1429,63 dollar betaald, of een stijging met 0,80% in vergelijking met het slotniveau van afgelopen vrijdag. Op 7 maart piekte de goudprijs op 1444,95 dollar.

De zilverprijs steeg opnieuw met 2%, na vorige week vrijdag al met 2,10% te zijn gestegen. Mark Pervan, head commodity research bij ANZ Banking Group Ltd, is van mening dat het slechts een kwestie van tijd wordt alvorens er nieuwe recordprijzen voor het goud in de noteringstabellen staan.

De zilverprijs steeg bovendien aan het scherpste tempo voor de afgelopen twee weken. De goudprijs bevindt zich nu in de buurt van het recordniveau dat eerder dit jaar werd opgetekend. Vanmorgen werd in Singapore voor een troy ounce goud 1429,63 dollar betaald, of een stijging met 0,80% in vergelijking met het slotniveau van afgelopen vrijdag. Op 7 maart piekte de goudprijs op 1444,95 dollar. De zilverprijs steeg opnieuw met 2%, na vorige week vrijdag al met 2,10% te zijn gestegen. Mark Pervan, head commodity research bij ANZ Banking Group Ltd, is van mening dat het slechts een kwestie van tijd wordt alvorens er nieuwe recordprijzen voor het goud in de noteringstabellen staan.