De oplopende geopolitieke spanningen eisten de afgelopen week hun tol op de wereldbeurzen - al volgens professor Stefan Duchateau moet gezegd dat dit slechts tot relatief beperkte dalingen aanleiding heeft gegeven.

Een beperkte correctie op de aandelenmarkten stond hoe dan ook aan de deur te kloppen na de historische bull-run die we sinds begin 2012 mochten verwelkomen en de laatste maanden -vooral dan in de VSA- record na record verpulverde.

Een welgekomen onweersbui, die ons de kans geeft de situatie te evalueren, onnodige risico's te verwijderen en nieuwe opportuniteiten te ontwarren uit de complexe puzzel van macro-economische parameters, rentevoeten, bedrijfsresultaten en monetaire beleid. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

De oplopende geopolitieke spanningen eisten de afgelopen week hun tol op de wereldbeurzen - al volgens professor Stefan Duchateau moet gezegd dat dit slechts tot relatief beperkte dalingen aanleiding heeft gegeven. Een beperkte correctie op de aandelenmarkten stond hoe dan ook aan de deur te kloppen na de historische bull-run die we sinds begin 2012 mochten verwelkomen en de laatste maanden -vooral dan in de VSA- record na record verpulverde. Een welgekomen onweersbui, die ons de kans geeft de situatie te evalueren, onnodige risico's te verwijderen en nieuwe opportuniteiten te ontwarren uit de complexe puzzel van macro-economische parameters, rentevoeten, bedrijfsresultaten en monetaire beleid. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.