Op de valutamarkten ging de koers van de euro fractioneel lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3292 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,898%, of zowat een half procent minder dan het slotniveau van donderdag.

Goudprijs krijgt weer klappen, ook olie iets goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1310 dollar betaald, of bijna 20 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens flink goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 107,50 dollar betaald of fracties van een procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.

Op de valutamarkten ging de koers van de euro fractioneel lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3292 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,898%, of zowat een half procent minder dan het slotniveau van donderdag. Goudprijs krijgt weer klappen, ook olie iets goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1310 dollar betaald, of bijna 20 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens flink goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 107,50 dollar betaald of fracties van een procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.