De goudprijs houdt namelijk rekening met vlekkeloze FED-exit, maar dat is fout gedacht. Die exit zal namelijk met horten en stoten gebeuren, waarbij de FED regelmatig gas zal moeten terugnemen wanneer de macro-economische indicatoren tegenvallen.

Dudas en Jain hebben een objectief van 1450 dollar voor de goudprijs, zodat er wel degelijk ruimte is een behoorlijke stijging. In de komende weken kunnen enkele tegenvallende macro-economische cijfers worden bekendgemaakt en die kunnen de goudprijs opnieuw in de lift helpen.

De goudprijs houdt namelijk rekening met vlekkeloze FED-exit, maar dat is fout gedacht. Die exit zal namelijk met horten en stoten gebeuren, waarbij de FED regelmatig gas zal moeten terugnemen wanneer de macro-economische indicatoren tegenvallen. Dudas en Jain hebben een objectief van 1450 dollar voor de goudprijs, zodat er wel degelijk ruimte is een behoorlijke stijging. In de komende weken kunnen enkele tegenvallende macro-economische cijfers worden bekendgemaakt en die kunnen de goudprijs opnieuw in de lift helpen.