Ondanks deze onheilspellende woorden heeft de stijging van de goudprijs zich in de voorbije dagen niet kunnen verder zetten. Sommige beleggers hebben van de recente prijsstijging gebruikgemaakt om de posities in goud af te bouwen.

Vanmorgen daalde de goudprijs in Seoel tot 1388,45 dollar per troy ounce, alvorens opnieuw aan te trekken tot 1391,90 dollar. Ook de zilverprijs moest wat gas terugnemen op 28,465 dollar.

Hwang Il Doo, senior trader bij Korea Exchange Bank Futures Co. in Seoel, maakt zich weinig zorgen over de correctie bij het goud. Hij spreekt van een normale beweging na de forse prijsstijging in de dagen voordien.

Ondanks deze onheilspellende woorden heeft de stijging van de goudprijs zich in de voorbije dagen niet kunnen verder zetten. Sommige beleggers hebben van de recente prijsstijging gebruikgemaakt om de posities in goud af te bouwen. Vanmorgen daalde de goudprijs in Seoel tot 1388,45 dollar per troy ounce, alvorens opnieuw aan te trekken tot 1391,90 dollar. Ook de zilverprijs moest wat gas terugnemen op 28,465 dollar. Hwang Il Doo, senior trader bij Korea Exchange Bank Futures Co. in Seoel, maakt zich weinig zorgen over de correctie bij het goud. Hij spreekt van een normale beweging na de forse prijsstijging in de dagen voordien.