Nog niet zo lang geleden zou het nieuws met betrekking tot Berlusconi de markten naar beneden hebben gedreven. Maar nu is het nieuws nog niet genoeg voor een golfje op de Middellandse Zee. Aan de ene kant is het goed dat de kalmte is teruggekeerd.

Aan de andere kant moeten we op kortere termijn toch een beetje voorzichtiger zijn. Markten die recht omhoog lopen hebben vaak nogal eens de gewoonte om te consolieren/corrigeren. En misschien staan we aan de vooravond van zo een periode waarin de overgekochte toestand van de markt wordt weggewerkt. Time will tell.

Vandaag blijft in ieder geval alles rustig, op de beurzen gebeurt er weinig of niets. De BEL 20 geeft wat terrein prijs, de Euro Stoxx 50 houdt stand in de plus. Opvallend is dat de goudprijs al voor de vijfde dag op rij verzwakt, voor een troy ounce goud moet nu weer minder dan 1300 dollar worden betaald.

Nog niet zo lang geleden zou het nieuws met betrekking tot Berlusconi de markten naar beneden hebben gedreven. Maar nu is het nieuws nog niet genoeg voor een golfje op de Middellandse Zee. Aan de ene kant is het goed dat de kalmte is teruggekeerd. Aan de andere kant moeten we op kortere termijn toch een beetje voorzichtiger zijn. Markten die recht omhoog lopen hebben vaak nogal eens de gewoonte om te consolieren/corrigeren. En misschien staan we aan de vooravond van zo een periode waarin de overgekochte toestand van de markt wordt weggewerkt. Time will tell. Vandaag blijft in ieder geval alles rustig, op de beurzen gebeurt er weinig of niets. De BEL 20 geeft wat terrein prijs, de Euro Stoxx 50 houdt stand in de plus. Opvallend is dat de goudprijs al voor de vijfde dag op rij verzwakt, voor een troy ounce goud moet nu weer minder dan 1300 dollar worden betaald.