Alles wijst er op dat de goudprijs de weg van de minste weerstand zal kiezen en die weg zal onvermijdelijk tot lagere koersen leiden. Sommige analisten zijn er ronduit verbaasd over dat de goudprijs nog altijd niet onder het niveau van 1200 dollar per troy ounce is gedoken.

Beide bovenvermelde analisten zijn van mening dat de volgende katalysator voor de goudprijs onvermijdelijk inflatie moet worden, maar daar valt voorlopig niet veel van te merken. Het kan nog maanden of zelfs jaren duren alvorens die inflatie een nieuwe kans krijgt.

Alles wijst er op dat de goudprijs de weg van de minste weerstand zal kiezen en die weg zal onvermijdelijk tot lagere koersen leiden. Sommige analisten zijn er ronduit verbaasd over dat de goudprijs nog altijd niet onder het niveau van 1200 dollar per troy ounce is gedoken. Beide bovenvermelde analisten zijn van mening dat de volgende katalysator voor de goudprijs onvermijdelijk inflatie moet worden, maar daar valt voorlopig niet veel van te merken. Het kan nog maanden of zelfs jaren duren alvorens die inflatie een nieuwe kans krijgt.