De goudprijs heeft een stevige basis gelegd voor de volgende stijgingsfase, aldus Sarin. Hij is dan ook bullish voor het goud op zowel middellange als lange termijn. Op korte dollar kan het goud echter weer wat goedkoper worden, meer bepaald als de Amerikaanse dollar zou verstevigen.

Daarom lijkt het aangewezen om de posities in het goud verder uit te bouwen op correcties. Een uitbraak boven het vorige recordniveau van 1920 dollar per troy ounce lijkt er voorlopig niet in te zitten, maar vanaf de huidige niveaus zou de goudprijs toch nog flink wat opwaarts potentieel in het goud zitten.

De goudprijs heeft een stevige basis gelegd voor de volgende stijgingsfase, aldus Sarin. Hij is dan ook bullish voor het goud op zowel middellange als lange termijn. Op korte dollar kan het goud echter weer wat goedkoper worden, meer bepaald als de Amerikaanse dollar zou verstevigen. Daarom lijkt het aangewezen om de posities in het goud verder uit te bouwen op correcties. Een uitbraak boven het vorige recordniveau van 1920 dollar per troy ounce lijkt er voorlopig niet in te zitten, maar vanaf de huidige niveaus zou de goudprijs toch nog flink wat opwaarts potentieel in het goud zitten.