Ondanks een noodzakelijke nuancering van de ISM-cijfers bleek de dagcorrectie op de beurs van Wall Street volgens professor Stefan Duchateau toch van een behoorlijke omvang, alleszins meer dan we de afgelopen twee jaar gewoon waren.

Dit duidt meteen ook op een fundamenteel relatief hoog waarderingsniveau van de Amerikaanse en Europese beurzen, een gegeven waarvan men zich toch dient rekenschap te geven.

De Europese en Amerikaanse aandelenmarkten staan licht boven hun gemiddelde koers/winst-niveau genoteerd. Een dergelijke waardering kan men echter tolereren in een context van blijvend lage rente en verbeterende bedrijfsresultaten. Zoals nu, dus ... Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Ondanks een noodzakelijke nuancering van de ISM-cijfers bleek de dagcorrectie op de beurs van Wall Street volgens professor Stefan Duchateau toch van een behoorlijke omvang, alleszins meer dan we de afgelopen twee jaar gewoon waren. Dit duidt meteen ook op een fundamenteel relatief hoog waarderingsniveau van de Amerikaanse en Europese beurzen, een gegeven waarvan men zich toch dient rekenschap te geven. De Europese en Amerikaanse aandelenmarkten staan licht boven hun gemiddelde koers/winst-niveau genoteerd. Een dergelijke waardering kan men echter tolereren in een context van blijvend lage rente en verbeterende bedrijfsresultaten. Zoals nu, dus ... Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.