Euro stoot door boven 1,3750 dollar

Op de valutamarkten ging de koers van de euro fors hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3782 dollar betaald, of driekwart procent boven de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,512%, of bijna 3% minder dan het slotniveau van maandag.

Goudprijs fors hoger, olieprijs blijft wegzakken

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1340 dollar betaald, of ruim 25 dollar meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd echter goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets minder dan 99 dollar betaald of ruim één procent minder dan de slotkoers van maandagavond.

Euro stoot door boven 1,3750 dollar Op de valutamarkten ging de koers van de euro fors hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3782 dollar betaald, of driekwart procent boven de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,512%, of bijna 3% minder dan het slotniveau van maandag. Goudprijs fors hoger, olieprijs blijft wegzakken Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1340 dollar betaald, of ruim 25 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd echter goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets minder dan 99 dollar betaald of ruim één procent minder dan de slotkoers van maandagavond.