Zelfs de Spaanse economie is aan de beterhand, hoewel de werkloosheid in dat land erg hoog blijft. Op de Comex staat de goudprijs opnieuw onder druk, in zoverre zelfs dat de kaap van 1280 dollar er mogelijk aan zal moeten geloven.

Ook in 2014 zullen de particuliere consumptie en de export volgens Belfius Bank de motor blijven van de Belgische economische groei, maar ze krijgen nu ook versterking van de bedrijfsinvesteringen die op hun beurt zullen aantrekken.

Het Federaal Planbureau (FPB) stelt een groei van het Bruto Binnenlands Product (BBP) voorop van 1,40%. Ook de Europese Commissie verwacht voor België een groei van 1,40% in 2014 en 1,70% in 2015.

Zelfs de Spaanse economie is aan de beterhand, hoewel de werkloosheid in dat land erg hoog blijft. Op de Comex staat de goudprijs opnieuw onder druk, in zoverre zelfs dat de kaap van 1280 dollar er mogelijk aan zal moeten geloven. Ook in 2014 zullen de particuliere consumptie en de export volgens Belfius Bank de motor blijven van de Belgische economische groei, maar ze krijgen nu ook versterking van de bedrijfsinvesteringen die op hun beurt zullen aantrekken. Het Federaal Planbureau (FPB) stelt een groei van het Bruto Binnenlands Product (BBP) voorop van 1,40%. Ook de Europese Commissie verwacht voor België een groei van 1,40% in 2014 en 1,70% in 2015.