Zowel de Euro Stoxx 50 als de BEL 20 konden bij het slot van de handel winsten van ongeveer een kwart procent laten optekenen. Op de valutamarkten kon de euro een deel van de verliezen van vorige week weer goedmaken, voor één euro wordt nu weer meer dan 1,34 dollar betaald.

Anderzijds blijft de goudprijs zoeken om vaste voet onder de grond te krijgen. Voor een troy ounce goud wordt momenteel ongeveer 1285 dollar betaald. Bij de andere commodities wordt anderzijds een vat ruwe olie weer wat duurder, voor crude moet momenteel ongeveer 95 dollar worden betaald.

Zowel de Euro Stoxx 50 als de BEL 20 konden bij het slot van de handel winsten van ongeveer een kwart procent laten optekenen. Op de valutamarkten kon de euro een deel van de verliezen van vorige week weer goedmaken, voor één euro wordt nu weer meer dan 1,34 dollar betaald. Anderzijds blijft de goudprijs zoeken om vaste voet onder de grond te krijgen. Voor een troy ounce goud wordt momenteel ongeveer 1285 dollar betaald. Bij de andere commodities wordt anderzijds een vat ruwe olie weer wat duurder, voor crude moet momenteel ongeveer 95 dollar worden betaald.