Vanavond na het slot van de beurs maakt Dell de resultaten over het voorbije kwartaal bekend. Mogelijk is het de laatste keer dat de computerverkoper als beursgenoteerd bedrijf komt rapporteren. Inmiddels is de stroom kwartaalcijfers in de VS grotendeels achter de rug.

Op de valutamarkten zit de euro opnieuw in het winnende kamp, voorlopig hebben de spanningen op de valutamarkten geen invloed meer op de koers van de Europese eenheidsmunt. De goudprijs flirt nog steeds met de kaap van 1600 dollar, van een veilige bodem is nog geen sprake.

Vanavond na het slot van de beurs maakt Dell de resultaten over het voorbije kwartaal bekend. Mogelijk is het de laatste keer dat de computerverkoper als beursgenoteerd bedrijf komt rapporteren. Inmiddels is de stroom kwartaalcijfers in de VS grotendeels achter de rug. Op de valutamarkten zit de euro opnieuw in het winnende kamp, voorlopig hebben de spanningen op de valutamarkten geen invloed meer op de koers van de Europese eenheidsmunt. De goudprijs flirt nog steeds met de kaap van 1600 dollar, van een veilige bodem is nog geen sprake.