Het bericht over de verkoop van KBC Deutschland had uiteindelijk weinig invloed op koers van KBC, deze sloot ongeveer driekwart procent lager af. Zowel Bekaert als UCB moesten elk ruim anderhalf procent prijsgeven. GdF Suez kon een gelijkaardige winst op zak steken.

Op de goudmarkt valt op dat de goudprijs de winst vorige week gerealiseerd na afloop van de FOMC-meeting niet kan vasthouden. Ook vandaag staat de goudprijs opnieuw onder druk. Een terugval onder 1500 dollar behoort nu tot de mogelijkheden.

Het bericht over de verkoop van KBC Deutschland had uiteindelijk weinig invloed op koers van KBC, deze sloot ongeveer driekwart procent lager af. Zowel Bekaert als UCB moesten elk ruim anderhalf procent prijsgeven. GdF Suez kon een gelijkaardige winst op zak steken. Op de goudmarkt valt op dat de goudprijs de winst vorige week gerealiseerd na afloop van de FOMC-meeting niet kan vasthouden. Ook vandaag staat de goudprijs opnieuw onder druk. Een terugval onder 1500 dollar behoort nu tot de mogelijkheden.