Op de achtergrond speelt de factor Syrië natuurlijk een rol, Obama en Poetin hebben elkaar ontmoet in St. Petersburg. De ontmoeting verliep in een niet zo hartelijke sfeer.

Inmiddels hebben de Russen ook drie oorlogsschepen naar het oostelijke deel van de Middellandse zee gestuurd. De Russen zijn moeilijk te overhalen om een militaire interventie in Syrië te ondersteunen.

Vandaag is ook de countdown naar de publicatie van de Amerikaanse werkloosheidscijfers voor de maand augustus begonnen. Die worden morgenmiddag bekendgemaakt. De verwachting is dat er buiten de landbouwsector 180.000 nieuwe jobs zijn bijgekomen, terwijl de werkloosheidsgraad ongewijzigd zou zijn gebleven op 7,40%.

Op de achtergrond speelt de factor Syrië natuurlijk een rol, Obama en Poetin hebben elkaar ontmoet in St. Petersburg. De ontmoeting verliep in een niet zo hartelijke sfeer. Inmiddels hebben de Russen ook drie oorlogsschepen naar het oostelijke deel van de Middellandse zee gestuurd. De Russen zijn moeilijk te overhalen om een militaire interventie in Syrië te ondersteunen. Vandaag is ook de countdown naar de publicatie van de Amerikaanse werkloosheidscijfers voor de maand augustus begonnen. Die worden morgenmiddag bekendgemaakt. De verwachting is dat er buiten de landbouwsector 180.000 nieuwe jobs zijn bijgekomen, terwijl de werkloosheidsgraad ongewijzigd zou zijn gebleven op 7,40%.