De goudprijs waagde vanmorgen een aanval op het niveau van 1400 dollar, maar slaagt er voorlopig niet in om een doorbraak af te dwingen.

Op het vlak van bedrijfsresultaten wordt het opnieuw een vrij drukke week en dat voor de laatste keer in het huidige kwartaal. De Amerikaanse bedrijfsresultaten zijn grotendeels bekend, maar ook in Europa moeten nog steeds een aantal bedrijven komen rapporteren.

Vandaag en morgen valt er niet veel te beleven, met uitzondering van de cijfers van Ordina morgen. Woensdag komen echter Elia, EVS, Tessenderlo, Kinepolis, TromboGenics en D'Ieteren met de cijfers, evenals het Nederlandse KAS Bank. Vrijdag wordt de week afgesloten met de cijfers van Acomo, KBC Ancora en Recticel.

De goudprijs waagde vanmorgen een aanval op het niveau van 1400 dollar, maar slaagt er voorlopig niet in om een doorbraak af te dwingen. Op het vlak van bedrijfsresultaten wordt het opnieuw een vrij drukke week en dat voor de laatste keer in het huidige kwartaal. De Amerikaanse bedrijfsresultaten zijn grotendeels bekend, maar ook in Europa moeten nog steeds een aantal bedrijven komen rapporteren. Vandaag en morgen valt er niet veel te beleven, met uitzondering van de cijfers van Ordina morgen. Woensdag komen echter Elia, EVS, Tessenderlo, Kinepolis, TromboGenics en D'Ieteren met de cijfers, evenals het Nederlandse KAS Bank. Vrijdag wordt de week afgesloten met de cijfers van Acomo, KBC Ancora en Recticel.