In de Verenigde Staten wordt vandaag vanwege Memorial Day niet gehandeld. Dat betekent dat de Amerikaanse beleggers ook op de andere financiële markten meestal afwezig zijn. Het wordt dus een korte week op Wall Street, waarschijnlijk zonder grote gebeurtenissen.

De Europese economische cijfers wezen op een zekere vorm van verbetering, waarbij alle hoop is gevestigd op de herfst. De index van de aankoopmanagers voor zowel de verwerkende industrie als de dienstensector wijst op een zekere vorm van verbetering. In Duitsland steeg het vertrouwen in de bedrijfswereld voor de eerste keer in drie maanden.

In de Verenigde Staten wordt vandaag vanwege Memorial Day niet gehandeld. Dat betekent dat de Amerikaanse beleggers ook op de andere financiële markten meestal afwezig zijn. Het wordt dus een korte week op Wall Street, waarschijnlijk zonder grote gebeurtenissen. De Europese economische cijfers wezen op een zekere vorm van verbetering, waarbij alle hoop is gevestigd op de herfst. De index van de aankoopmanagers voor zowel de verwerkende industrie als de dienstensector wijst op een zekere vorm van verbetering. In Duitsland steeg het vertrouwen in de bedrijfswereld voor de eerste keer in drie maanden.