Volgens professor Stefan Duchateau is het inkopen van Amerikaanse staatsobligaties voor 75 miljard dollar zeker nog altijd voldoende als ondersteuning om de bouwsector via lage hypotheekrente te stimuleren en onvoldoende als inkrimping om de LT rente substantieel te beïnvloeden.

Je kunt je als belegger moeilijk een beter geschenk indenken, aldus Duchateau. En om alle risico's weg te nemen op een gedrukt gemoed tijdens de komende feestdagen, voegt de FED-Voorzitter er nog fijntjes aan toe dat de KT rente zeer laag zal blijven, zelfs indien de werkloosheid in 2014 onder de doelstelling van 6,5% zou duiken. Meer van professor Stefan Duchateau vindt u op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Volgens professor Stefan Duchateau is het inkopen van Amerikaanse staatsobligaties voor 75 miljard dollar zeker nog altijd voldoende als ondersteuning om de bouwsector via lage hypotheekrente te stimuleren en onvoldoende als inkrimping om de LT rente substantieel te beïnvloeden. Je kunt je als belegger moeilijk een beter geschenk indenken, aldus Duchateau. En om alle risico's weg te nemen op een gedrukt gemoed tijdens de komende feestdagen, voegt de FED-Voorzitter er nog fijntjes aan toe dat de KT rente zeer laag zal blijven, zelfs indien de werkloosheid in 2014 onder de doelstelling van 6,5% zou duiken. Meer van professor Stefan Duchateau vindt u op http://blog.argenta.be/author/duste/.