Morgen is het uitkijken naar de publicatie van het rapport over de laatste meeting van de Britse centrale bank. Dat rapport is niet onbelangrijk, want het moet worden bekeken tegen de achtergrond van de nakende machtswisseling aan de top van de Bank of England.

Gouverneur Mervyn King neemt afscheid en zal worden vervangen door Mark Carney, tot dusver voorzitter van de Canadese centrale bank.

King heeft zijn opvolger al gewaarschuwd om niet te loslippig te zijn wat de monetaire politiek betreft, de financiële markten hoeven niet te weten hoe lang de Britse centrale bank de rente laag willen houden.

Morgen is het uitkijken naar de publicatie van het rapport over de laatste meeting van de Britse centrale bank. Dat rapport is niet onbelangrijk, want het moet worden bekeken tegen de achtergrond van de nakende machtswisseling aan de top van de Bank of England. Gouverneur Mervyn King neemt afscheid en zal worden vervangen door Mark Carney, tot dusver voorzitter van de Canadese centrale bank. King heeft zijn opvolger al gewaarschuwd om niet te loslippig te zijn wat de monetaire politiek betreft, de financiële markten hoeven niet te weten hoe lang de Britse centrale bank de rente laag willen houden.