Intussen herstelt volgens professor Stefan Duchateau gaandeweg het vertrouwen in de Europese ondernemingsresultaten in het vooruitzicht dat de investeringen intussen zijn uitgebodemd en de grote cashreserves van de bedrijven (eindelijk) terug aan het werk zullen worden gezet.

In combinatie met de liquiditeiten die de ECB massaal en quasigratis ter beschikking stelt zou deze nieuwe investeringsgolf een belangrijke bijdrage moeten leveren voor het economisch herstel in de EMU-zone. Tenminste, als de banken even zouden meewillen. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Intussen herstelt volgens professor Stefan Duchateau gaandeweg het vertrouwen in de Europese ondernemingsresultaten in het vooruitzicht dat de investeringen intussen zijn uitgebodemd en de grote cashreserves van de bedrijven (eindelijk) terug aan het werk zullen worden gezet. In combinatie met de liquiditeiten die de ECB massaal en quasigratis ter beschikking stelt zou deze nieuwe investeringsgolf een belangrijke bijdrage moeten leveren voor het economisch herstel in de EMU-zone. Tenminste, als de banken even zouden meewillen. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.