Op de valutamarkten zakt de euro verder weg, terwijl ook de goudprijs de kaap van 1400 dollar in het vizier krijgt.

De STOXX Europe 600 stond gisteren bij het slot van de handel op 305,44 punten, of het hoogste niveau sinds juni 2004. Sinds 1 januari is deze index al met bijna 10% gestegen, dit als gevolg van de hoop dat de centrale banken meer geld in het systeem zullen blijven pompen.

Andrew Popper van Beauclerc Advisory Services is van mening dat de beleggers de trein niet willen missen, trein die mee ondersteund wordt door meevallende bedrijfsresultaten. Onderhuids is er anderzijds toch nog een bepaalde vorm van ongerustheid over de economie.

Op de valutamarkten zakt de euro verder weg, terwijl ook de goudprijs de kaap van 1400 dollar in het vizier krijgt. De STOXX Europe 600 stond gisteren bij het slot van de handel op 305,44 punten, of het hoogste niveau sinds juni 2004. Sinds 1 januari is deze index al met bijna 10% gestegen, dit als gevolg van de hoop dat de centrale banken meer geld in het systeem zullen blijven pompen. Andrew Popper van Beauclerc Advisory Services is van mening dat de beleggers de trein niet willen missen, trein die mee ondersteund wordt door meevallende bedrijfsresultaten. Onderhuids is er anderzijds toch nog een bepaalde vorm van ongerustheid over de economie.