De toename van de risicoaversie bij de Europese beleggers is volgens professor Stefan Duchateau niet onbegrijpelijk tegen een achtergrond van onzekerheid over de economische herleving en toenemende spanningen aan het "oostfront".

Enerzijds weegt deze context op de Europese beurzen, anderzijds schetst dit ook het resterende koerspotentieel van de Europese aandelen indien de bedrijfswinsten wel degelijk beginnen aan te trekken en de rentetarieven -zoals Draghi onlangs nog aangaf- zeer laag zullen blijven. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

De toename van de risicoaversie bij de Europese beleggers is volgens professor Stefan Duchateau niet onbegrijpelijk tegen een achtergrond van onzekerheid over de economische herleving en toenemende spanningen aan het "oostfront". Enerzijds weegt deze context op de Europese beurzen, anderzijds schetst dit ook het resterende koerspotentieel van de Europese aandelen indien de bedrijfswinsten wel degelijk beginnen aan te trekken en de rentetarieven -zoals Draghi onlangs nog aangaf- zeer laag zullen blijven. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.