In Saoedi-Arabië stelde de protestdag van afgelopen vrijdag weliswaar niet veel voor, maar in Jemen, Oman en Bahrein blijft het erg onrustig. In Jemen vielen er gisteren opnieuw slachtoffers.

Vanmorgen werd in Singapore voor een troy ounce goud op een bepaald moment 1432,38 dollar betaald, waarna de goudprijs vervolgens stabiliseerde in een vork tussen 1420 en 1430 dollar.

Gavin Wendt, analist bij MineLife Pty Ltd, is van mening dat het neerwaarts risico bij het goud beperkt blijft. Hij verwacht dat er nog deze week nieuwe recordniveaus in de noteringstabellen gaan verschijnen.

In Saoedi-Arabië stelde de protestdag van afgelopen vrijdag weliswaar niet veel voor, maar in Jemen, Oman en Bahrein blijft het erg onrustig. In Jemen vielen er gisteren opnieuw slachtoffers. Vanmorgen werd in Singapore voor een troy ounce goud op een bepaald moment 1432,38 dollar betaald, waarna de goudprijs vervolgens stabiliseerde in een vork tussen 1420 en 1430 dollar. Gavin Wendt, analist bij MineLife Pty Ltd, is van mening dat het neerwaarts risico bij het goud beperkt blijft. Hij verwacht dat er nog deze week nieuwe recordniveaus in de noteringstabellen gaan verschijnen.