De goudprijs blijft zodoende schommelen in een range tussen 1200 en 1400 dollar. Richard Ross van Auerbach Grayson wijst er op dat de goudprijs bekeken over een periode van 12 maanden nog steeds is achtergebleven ten opzichte van zowel de Dow Jones als de S&P 500.

Ross spreekt van een 'kerkhof' van mislukte uitbraakpogingen en acht de kans klein dat er op korte termijn een uitbraak mag worden verwacht. Pas na een lange consolidatiefase maakt de goudprijs opnieuw kans op een uitbraak naar boven, maar dat tijdstip lijkt nog niet te zijn aangebroken.

De goudprijs blijft zodoende schommelen in een range tussen 1200 en 1400 dollar. Richard Ross van Auerbach Grayson wijst er op dat de goudprijs bekeken over een periode van 12 maanden nog steeds is achtergebleven ten opzichte van zowel de Dow Jones als de S&P 500. Ross spreekt van een 'kerkhof' van mislukte uitbraakpogingen en acht de kans klein dat er op korte termijn een uitbraak mag worden verwacht. Pas na een lange consolidatiefase maakt de goudprijs opnieuw kans op een uitbraak naar boven, maar dat tijdstip lijkt nog niet te zijn aangebroken.