Volgende week komt het resultatenseizoen vooral in de Verenigde Staten namelijk echt op stoom. Veel investment banks zoals Goldman Sachs, JP Morgan en Morgan Stanley zullen hun resultaten publiceren. Daarnaast zal volgens ABN Amro worden uitgekeken naar de cijfers van General Electric, Intel en Schlumberger.

Op de valutamarkten is de euro onstuitbaar, de koers van de Europese eenheidsmunt heeft de kaap van 1,34 dollar in het vizier gekregen. Daardoor staat de goudprijs verder druk. Steeds meer analisten geven een verkoopadvies voor het goud, dat in de huidige omstandigheden over een groot potentieel bezit.

Volgende week komt het resultatenseizoen vooral in de Verenigde Staten namelijk echt op stoom. Veel investment banks zoals Goldman Sachs, JP Morgan en Morgan Stanley zullen hun resultaten publiceren. Daarnaast zal volgens ABN Amro worden uitgekeken naar de cijfers van General Electric, Intel en Schlumberger. Op de valutamarkten is de euro onstuitbaar, de koers van de Europese eenheidsmunt heeft de kaap van 1,34 dollar in het vizier gekregen. Daardoor staat de goudprijs verder druk. Steeds meer analisten geven een verkoopadvies voor het goud, dat in de huidige omstandigheden over een groot potentieel bezit.