Op de valutamarkten blijft de koers van de dollar aanhoudend onder druk staan, waardoor elke correctie in de koers van de euro beperkt in tijd en ruimte blijft. Dat heeft dan weer tot gevolg dat de come-back van de goudprijs nog steeds op zich laat wachten.

David Winters, CEO van Wintergreen Advisers, is vooral positief voor de beurzen buiten de Verenigde Staten, hij verwacht niet zo veel van de Amerikaanse beurzen.

Op Wall Street is er nog altijd heel wat te doen over Herbalife, dat door sommige analisten met een piramide-schema wordt vergeleken.

Op de valutamarkten blijft de koers van de dollar aanhoudend onder druk staan, waardoor elke correctie in de koers van de euro beperkt in tijd en ruimte blijft. Dat heeft dan weer tot gevolg dat de come-back van de goudprijs nog steeds op zich laat wachten. David Winters, CEO van Wintergreen Advisers, is vooral positief voor de beurzen buiten de Verenigde Staten, hij verwacht niet zo veel van de Amerikaanse beurzen. Op Wall Street is er nog altijd heel wat te doen over Herbalife, dat door sommige analisten met een piramide-schema wordt vergeleken.