Voor een troy ounce goud met een zuiverheidsgraad van 99,99% moet in Shanghai inmiddels bijna 4 dollar boven de prijs op de London Bullion Market betaald worden. Op de COMEX werd de goudprijs terug naar af verwezen nadat bleek dat de ondertoon na afloop van de FED-meeting meer agressiever was dan verwacht.

Bovendien blijkt de goudmarkt in het geheel niet wakker te liggen van wat zich in de Oekraïne afspeelt. Blijkbaar geloven de beleggers niet meer dat dit conflict uit de hand loopt en daarom is de vlucht naar veilige vluchthavens alleszins voorlopig stopgezet.

Voor een troy ounce goud met een zuiverheidsgraad van 99,99% moet in Shanghai inmiddels bijna 4 dollar boven de prijs op de London Bullion Market betaald worden. Op de COMEX werd de goudprijs terug naar af verwezen nadat bleek dat de ondertoon na afloop van de FED-meeting meer agressiever was dan verwacht. Bovendien blijkt de goudmarkt in het geheel niet wakker te liggen van wat zich in de Oekraïne afspeelt. Blijkbaar geloven de beleggers niet meer dat dit conflict uit de hand loopt en daarom is de vlucht naar veilige vluchthavens alleszins voorlopig stopgezet.