Voor buitenlanders wordt het kopen van goud dan namelijk duurder. Carter denkt dan ook dat de goudprijs in de komende dagen kan blijven verzwakken. De steun op 1350 dollar is doorbroken en nu wacht een volgende steunzone rond 1200-1225 dollar.

Maar volgens Carter moeten we verder durven denken dan de komende 12 tot 36 maanden. Zowel goud als zilver hebben op langere termijn nog een sterk verhaal te vertellen. Wereldwijd gaat het schuldenverhaal steeds nadrukkelijker spelen, terwijl Europa en Japan met grote economische problemen geconfronteerd worden.

Voor buitenlanders wordt het kopen van goud dan namelijk duurder. Carter denkt dan ook dat de goudprijs in de komende dagen kan blijven verzwakken. De steun op 1350 dollar is doorbroken en nu wacht een volgende steunzone rond 1200-1225 dollar. Maar volgens Carter moeten we verder durven denken dan de komende 12 tot 36 maanden. Zowel goud als zilver hebben op langere termijn nog een sterk verhaal te vertellen. Wereldwijd gaat het schuldenverhaal steeds nadrukkelijker spelen, terwijl Europa en Japan met grote economische problemen geconfronteerd worden.