Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie is inmiddels weer opgelopen tot bijna 2,20%. Daarmee anticiperen de beleggers op de FED-meeting van morgen en overmorgen. Van Ben Bernanke wordt verwacht dat hij meer uitleg zal geven over de exit-strategie van de Amerikaanse centrale bank.

Op de valutamarkten blijft de euro verstevigen, wat eigenlijk betekent dat de dollar weer verder verzwakt. Daardoor krijgt het goud opnieuw klappen, de goudprijs krijgt de kaap van 1350 dollar langzaam maar zeker in het vizier. Ook olie wordt vandaag opnieuw duurder.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie is inmiddels weer opgelopen tot bijna 2,20%. Daarmee anticiperen de beleggers op de FED-meeting van morgen en overmorgen. Van Ben Bernanke wordt verwacht dat hij meer uitleg zal geven over de exit-strategie van de Amerikaanse centrale bank. Op de valutamarkten blijft de euro verstevigen, wat eigenlijk betekent dat de dollar weer verder verzwakt. Daardoor krijgt het goud opnieuw klappen, de goudprijs krijgt de kaap van 1350 dollar langzaam maar zeker in het vizier. Ook olie wordt vandaag opnieuw duurder.