Vanmorgen werd er gehandeld aan 1326,65 dollar, of ongeveer evenveel als het slotniveau van gisterenavond in New York. Tegenover de piek van 14 oktober op 1387,35 dollar bedraagt het verlies 4,40%.

Op weekbasis heeft de goudprijs 3,10% moeten prijsgeven. Jonathan Barratt, managing director bij Commodity Broking Services Pty in Sidney, ziet twijfels op de markt ontstaan.

De beleggers twijfelen er meer bepaald aan of de goudprijs in staat zal zijn om op korte termijn nieuwe piekkoersen te laten optekenen. Mogelijk heeft de dollarkoers een (voorlopig?) dieptepunt laten optekenen.

Vanmorgen werd er gehandeld aan 1326,65 dollar, of ongeveer evenveel als het slotniveau van gisterenavond in New York. Tegenover de piek van 14 oktober op 1387,35 dollar bedraagt het verlies 4,40%. Op weekbasis heeft de goudprijs 3,10% moeten prijsgeven. Jonathan Barratt, managing director bij Commodity Broking Services Pty in Sidney, ziet twijfels op de markt ontstaan. De beleggers twijfelen er meer bepaald aan of de goudprijs in staat zal zijn om op korte termijn nieuwe piekkoersen te laten optekenen. Mogelijk heeft de dollarkoers een (voorlopig?) dieptepunt laten optekenen.