Dit patroon is bullish van aard en kan elk moment opwaarts worden verlaten. Voor traders/beleggers die nu hausseposities in goud innemen is de rendement-/risicoratio gunstig.

Immers, de marge naar de stijgende steunlijn is klein (zo niet minimaal), dus bij eventuele doorzettende zwakte weet de speculant of belegger heel snel of er een trendbreuk plaatsvindt en er direct ingegrepen moet worden (om de eventuele koersverliezen in de kiem te smoren).

Wie op deze wijze probeert laag in een stijgende trend te kopen, heeft volgens Theodoor Gilissen Bankiers uitzicht op een bovengemiddelde beloning in relatie tot een beperkt verlies. De gedachte hierachter is afkomstig uit de natuurkunde: 'A trend in motion is likely to continue'.

Dit patroon is bullish van aard en kan elk moment opwaarts worden verlaten. Voor traders/beleggers die nu hausseposities in goud innemen is de rendement-/risicoratio gunstig. Immers, de marge naar de stijgende steunlijn is klein (zo niet minimaal), dus bij eventuele doorzettende zwakte weet de speculant of belegger heel snel of er een trendbreuk plaatsvindt en er direct ingegrepen moet worden (om de eventuele koersverliezen in de kiem te smoren). Wie op deze wijze probeert laag in een stijgende trend te kopen, heeft volgens Theodoor Gilissen Bankiers uitzicht op een bovengemiddelde beloning in relatie tot een beperkt verlies. De gedachte hierachter is afkomstig uit de natuurkunde: 'A trend in motion is likely to continue'.